Direktlänk till inlägg 22 juli 2007

Kan ni fatta...

Av Mia - 22 juli 2007 22:43

...hur otroligt söta, vackra och underbara alla Lagotto som blev bättre placerade än mig på helgens utställningar måste vara ?

På både lördagens utställning i Västerås och på Radunon som var i dag fick jag 1:a pris och blev oplacerad i konkurensen.


 Desto bättre gick det för mina vänner. Min kullsyster Di-Di blev trea i unghundsklassen på lördagen och på Radunon sprang hon hem segern i densamme och fick ck. Tyvärr blev hon inte placerad i bästa tik.


 Min snygge halvbror Totte blev trea i öppenklass med ck på Radunon. Halvsyrran Tosca gjorde ett bra jobb på utställningarna och på Lagotto KM i lydnad kom hon trea i klass 1 trots att det sprungit harar på planen.


 Sötisen Ofelia visade var skåpet skulle stå, hon slog till med vinst i juniorklassen med ck båda dagarna och på Radunon kom hon trea i bästa tik. Vilken tjej!


 Mina vänner Tristan, Basta och Ia har också jobbat hårt i ringarna, tyvärr har jag inte riktig koll på hur det gick för er.


Under helgen har vi bott på Sätra Brunn i detta huset som heter Bergabo.

Kan ni se mig på bilden?


Kramisar!

Salma




 
 
Hannah

Hannah

23 juli 2007 06:43

Jag kan inte se dig.. Det var trevligt att träffa er igen, det är tråkigt att ni bor så långt bort...

http://takycard.blogg.se

 
Ingen bild

La Famiglia

23 juli 2007 11:01

Kan det möjligen sitta en liten Salma på trappan till vänster på huset? i övrigt instämmer jag med föregående talare. Och ett stort tack till Mia för ditt kladdkakebidrag till fikat. Även jag är svag för choklad, så jag uppskattade verkligen ditt initiativ.

 
Ingen bild

salma

23 juli 2007 21:59

Jajamensan visst sitter jag på trappan.

Matte tackar för de trevliga fikastunderna i helgen. Hon hoppas på att detta blir tradition på utställningarna och att flera vill vara med.

Hannah: Tack för de snygga fotona från helgen. Ja det är synd att vi bor så långt bort och att ni bor så långt bort.

 
Primo

Primo

24 juli 2007 00:11

Hej Salma! Ja tycker du är jätte fiiiin;)Min matte och jag är lite avundsjuka på era "fikamysutställningsstunder" PUST VILKET LÅNGT ORD... Har faktiskt inte riktig koll vart i landet ni bor?? Matte ska visst släpa med mig på en "såndär" utställning i Norrköping...jag fattar inget:)men det gör inte matte heller....;)
Voff voff från mig
/Primo

http://www.ackebus.se

 
Hannah

Hannah

24 juli 2007 06:43

Salma, hälsa in matte att fikastunderna redan är en tradition på utställningar. Vi har hittills fikat tre gånger och då måste det vaar en tradition. Nu planerar vi nästa fika i norrköping och nyköping!
För övrigt är det ni som bor långt bort, inte vi *s*

http://takycard.blogg.se

 
Ingen bild

salma

24 juli 2007 10:32

Primo: Vi bor i skåne och ska tyvärr inte till Norrköpingsutställningen. Matte tycker det är för långt att åka, särskillt nu när jag är i en formsvacka. Min matte älskar utställningar för man träffar så mycket trevligt folk och hundar och det kommer din matte också att göra. Fikastunderna efteråt är inte helt fel...
Jag träffade din snygge pappa i helgen och busade lite med honom.

Nospuss!

 
Ingen bild

salma

24 juli 2007 10:36

Hannah: Ni får fika lite extra för oss i Norrköping och Nyköping. Så kan jag och matte ha en egen fikastund helgen innan i Ronneby.

Vaddå långt bort ? Skåne kommer först i Sverige ;)

 
hannah

hannah

24 juli 2007 16:16

Skåne = danmark ;)

http://takycard.blogg.se

 
Ingen bild

Tessan

25 juli 2007 00:56

ÅHHH SKÅNE...jag älskar Skåne, bodde 7 år i Malmö, (typ 20 år sedan;)) Hannah, ser du en bortkommen människa i Norrköping så är det jag;) du får gärna komma och hälsa!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 4 september 2011 20:23

I helgen har jag matte och Gila varit på Öland. Helen och Totte kom också dit för att ha en mysig helg.  På fredagen kollade vi på Långe Erik och sedan blev vi klippta inför utställningen dagen efter.     Totte var så här snygg och blev Bästa han...

Av Mia - 6 juli 2011 23:03

Idag blev jag sugen på att bada i poolen.   Ska jag hoppa i eller inte?   Liten paus på kanten i väntan på att luftmadrassen ska komma närmare.   Surfing Lagotto. Men det är jobbigt att stå upp och hålla balansen så jag....   ...lägger m...

Av Mia - 25 juni 2011 08:06

Hej !   Min syster Elsa har kommit tillbaka. Ja över helgen i alla fall sen vill nog hennes familj ha henne tillbaka igen när de kommer hem från sin semester.   Fina syrran Elsa. När vi busar med varandra har vi en alldels speciell stil. Vi ...

Av Mia - 23 maj 2011 21:50

Mitt i natten till fredag kom min morbror Totte och lilla söta Arwen till oss. Under fredagen anslöt sig Ofelia, Alpina och Lovikka till vårt gäng. Errol och Marlon kom också förbi på en kort fika. Varför denna Lagottoansamling? Jo det har varit den ...

Av Mia - 6 maj 2011 11:15

Hej! Nu ska jag berätta lite om hur det går för mig på agilityn. Förra veckan fick jag inte åka för matte sa att jag var i höglöp så då fick mamma Salma följa med istället. De tränade kontaktfält, att springa på båda sidor om matte och starter. Sal...

Ovido - Quiz & Flashcards