Alla inlägg under oktober 2007

Av Mia - 21 oktober 2007 14:45

Tjoho har varit ute i skogen och sprungit lite idag.


SötisSalma

Av Mia - 20 oktober 2007 23:19

Idag har husse tagit hand om mig hela dagen. Vi gick en härlig skogpromenad UTAN att jag skitade ner mig. Tänkte visa lite bilder från idag. Först kommer en egobild....

Oj oj oj så snygg jag är på denna bild.....

En höstbild.

En stubbild.

På toppen av berget.

På spaning.

Dags att åka hem.

Kör nu då husse!

Jag och min älskade lillhusse.

Puss & kram

Salma

Av Mia - 19 oktober 2007 21:40

I dag har jag varit trött, kanske är det löpet som är på gång. Så jag har tagit det lugnt idag, endast två småbus har det blivit.

 Jag har snott mitt nya lunggodis från diskbänken och smakat på ca hälften av det som var i påsen. Det var gott alltihop. En tuschpenna  har jag också provsmakat, en röd.


Kramis - Salmis !

Av Mia - 18 oktober 2007 19:40

Vår lilla människa Filippas ena örhänge hade kommit bort trodde matte. Men det hade det inte alls gjort. Jag hade sett till att förvara det på ett säkert ställe. Hon är ganska slarvig med sådana småsaker så jag såg det som min uppgift att hålla rätt på örhänget. Problemet var bara det att örhänget kom ut i dag när jag bajsade. Gissa om matte blev förvånad när hon såg det?


 Nåja nu är örhänget på plats igen (i smyckeskrinet) och Filippa är ganska imponerad av att det har åkt runt i min mage och tarmar.


Juvelboxen

 Salma

Av Mia - 17 oktober 2007 20:38

Nu börjar det märkas att det snart är dags för utställning igen. Det kammas och klipps titt som tätt och alla tovor hålls under kontroll.

 I kväll har jag fått träna på att gå och stå fint under skenet från en ensam lampa på vår lilla fotbollsplan. Det var som om att ha en strålkastare riktad mot mig och det kändes flashigt. Jag stod jättefint och tänkte att jag var en stjärna. Jag gick med huvudet högt och flöt smidigt med i mattes steg. Matte såg väldigt glad ut så hon gillade nog vad jag gjorde.


 Det har också bakats muffins här hemma idag. Muffinsarna ska tydligen åka med på ett diskussionsmöte för Lagottointresserade i Hässleholm. Orättvist tycker jag, borde det inte vara lagotton som ska följa med ? Matte har provsmakat dem och jag har provsmakat det som blev över. Matte verkade gilla dem men jag tyckte nog att det var lite för mycket papperssmak. Om det nu är någon som ska dit på lördag som läser detta så vill jag ge ett tips: Ät det bruna, inte det vita som sitter under och på sidorna.


Må så gott - igelkott!

Salma

Av Mia - 16 oktober 2007 22:35

På lunchen idag var jag inne hos Fia i butiken för att testa tunnel-säcken som henns matte köpt in. Jättekul att springa igenom. Jag blev lite ivrig och råkade trampa uppe på den och det skulle jag nog inte ha gjort. När tunneln sedan skulle packas ihop blev det knas för jag hade råkat böja på ståltråden som är innuti. Våra mattar hade fullt sjå med att få ihop den och min matte fick krypa in för att se om hon kunde fixa den från insidan.....

Hallå matte det är en hundleksak!!!.... inbilla dig inte att du får godis när du kommer ut på andra sidan.

Till sist fick vi ta med tunneln in till salongen och Elin fick hjälpa till att få ihop den.


 I kväll fick jag följa med Fia hem till henne när matte skulle jobba på gymmet. Åh så gullig du är Fia att jag slapp ligga ensam kvar på salongen, tack så mycket.

Kolla vad vi har hittat!

Nu ska vi se om de har nåt gott i kylskåpet.

Det här var ju en rolig soffa. Lite balansgång på armstödet.

Hej Maja ska vi gosa lite?

Va stack du ville du inte mysa med mig?

Nehe då får jag väl se om någon annan vill.

Hej Fia ligger du här?

Ska vi mysa lite?

Fia dig kan man alltid lita på.

Jaså du vill ha kli på magen Fia.


Puss o kram!

Salma

Av Mia - 15 oktober 2007 19:37

Även denna dag har varit lugn. Jag har fortsatt med långa skogpromenader och lerbad. Mina vackra vita ben är varken vackra eller vita mer och jag luktar inte shampo.


Vacker tass!

Salma

Av Mia - 14 oktober 2007 21:32

Jaha vad har denna helg bjudit på ?

Inte ett enda söndertuggat objekt.

Ett härligt dopp i nåt skitigt vattenhål ( matte var inte hemma så då passar man på).

Skogspromenader.

Kel och mys.

Klippning och öronhårsborttagning.


Ovanligt lugn helg för att vara mig med andra ord.


Puss & kram

Salma

Ovido - Quiz & Flashcards