Direktlänk till inlägg 12 november 2007

godis godis godis

Av Mia - 12 november 2007 20:09

och mycket vila. Ja det är en bra beskrivning av mitt liv just nu. Är så trött nu efter löpet, orkar knappt inte ens busa. Knappt.... lite bus har det faktiskt blivit. BusLight :-)

 I morse skalade matte en stor fin morot, mums tänkte jag. Men nej då den var inte till mig hon stoppade den i en påse och la den i lillhusses skolväska. Men som tur var glömde hon stänga väskan ordentligt så när jag blev själv på undervåningen kunde jag lätt fiska upp den.

 Stackars lillhusse tänker ni väl nu som blev utan morot i skolan. Det är lugnt min matte är smart, lite för smart för min smak, för när hon såg att jag tuggade på en plastpåse så la hon ihop ett och ett - trots att det inte fanns ett endaste spår kvar av moroten. Lillhusse fick en ny och jag fick skäll.


 Jag har kommit på värsta godisgömman, mattes jackficka. Där ligger nästan alltid något gott och det är bara att gå och hämta när man är sugen. Om matte inte är i närheten förstås.


Nä nu ska jag vila mig lite igen.


smask smask!

Salma

 
 
Yvonne & Totti & Dino

Yvonne & Totti & Dino

12 november 2007 20:34

Men Sama då, är det inte lillhusse som ger dig lite extra popcorn? Då kan du väl inte ta hans morot??

http://www.tottigalotti.se

 
Ingen bild

Tosca

12 november 2007 21:41

Matte skrattar igenkännande, men jag förstår dig precis Salma. Morötter är mums och fickor och annat med godis i är bra de med.

 
Ingen bild

Primo

12 november 2007 22:25

Ja du gumman vad gör man inte för en godis!! Jag försöker för fullt härhemma.Matte har ju lärt mig hur man drar av strumpor från hennes fötter, så nu är jag på allas strumpor och drar...då måste man ju få en godis, eller???
Kramis...troligen så ses vi den 3:e januari, matte FUNDERAR.....

 
Ingen bild

Fia

13 november 2007 06:59

Godmorgon kompis!
Ett litet tips...leta efter en kartong som doftar lunga, den ska finnas någonstans. Din matte var nämligen inne igår och köpte en HEL kartong med lunga till dig...

Vi ses sen! Ska försöka få igång dig på lite bus fast du är seg och trött, och gömmer du dig under soffan som du gjorde igår blir jag suuuur!

Primo: Det där tipset med att dra av strumporna lät ju kul, det vill jag lära mig. Ska genast börja träna.

Kram

 
Totti & Dino

Totti & Dino

13 november 2007 09:21

Vi har ju inte träffats IRL på länge, men vi kanske får vara med på din -släkt o vän- sida.

http://www.tottigalotti.se

 
Ingen bild

salma

13 november 2007 10:58

Fia ja jag har sett den där lådan, den står högt uppe på kylskåpet. Undrar hur jag ska ta mig dit?

 
Ingen bild

salma

13 november 2007 11:01

Självklart får Totti o Dino vara med. Vi har ju träffats när jag var liten och så är vi ju nästan släkt. Totti du är ju pappa till min syster och Dino du är ju bror till Minna som bor tillsammans med min mamma.

 
Ingen bild

salma

13 november 2007 11:01

Men Primo ses vi inte i Stockholm?

 
Ingen bild

Primo

13 november 2007 14:10

Nej Salma gumman...det är bara matte som åker dit för att "jobba" för Frittfölj. Hon ska vara där i 2 dagar och då blir det lite bökigt säger hon att ha mig med.Hon letar efter resesällskap till Göteborg för hon åker inte själv...hon har det lite jobbigt med Vinterkörning så långt ToR på en dag.

Fia: om du är en Clickersmart vovve så går det på ett nafs att lära sig dra av strumpor;)men du är säker smart iallafall så det blir nog bra endå!
Voff voff på er!

 
Ingen bild

Tosca

13 november 2007 15:19

Va, har ni träffat min pappa förut? Orättvist!
Appropå strumpor så håller jag med om att det är jättekul att dra av matte!

 
Ingen bild

salma

13 november 2007 19:35

Japp Tosca!
Vi träffades på utställningen i Borås förra året. Jag vill minnas att det gick riktigt bra för både Totti och Dino, eller hur Yvonne? Själv var jag bara där för att miljöträna och se hur det gick till på utställning.

 
Ingen bild

Fia

13 november 2007 19:49

Tack för tipset Primo, att dra av matte strumporna, det var ju både roligt och lätt och så har jag fått massor av godis. Matte har även lagt till "plocka upp strumpan", jätteskoj med strumpor. Här är en annan superskojig uppgift. Kolla denna länken: http://mittklipp.aftonbladet.se/app/viewMovie.action?id=4968

Arbeta är skoj

 
Ingen bild

salma

13 november 2007 20:21

Lilla Fiavännen inte visste jag att du var filmstjärna. Jag har stoppat in dina filmer i bloggen så att alla kan se vilken cool och duktig kompis jag har.
Vi måste ju bara filma när du hoppar över mig nästa gång vi tränar.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - 4 september 2011 20:23

I helgen har jag matte och Gila varit på Öland. Helen och Totte kom också dit för att ha en mysig helg.  På fredagen kollade vi på Långe Erik och sedan blev vi klippta inför utställningen dagen efter.     Totte var så här snygg och blev Bästa han...

Av Mia - 6 juli 2011 23:03

Idag blev jag sugen på att bada i poolen.   Ska jag hoppa i eller inte?   Liten paus på kanten i väntan på att luftmadrassen ska komma närmare.   Surfing Lagotto. Men det är jobbigt att stå upp och hålla balansen så jag....   ...lägger m...

Av Mia - 25 juni 2011 08:06

Hej !   Min syster Elsa har kommit tillbaka. Ja över helgen i alla fall sen vill nog hennes familj ha henne tillbaka igen när de kommer hem från sin semester.   Fina syrran Elsa. När vi busar med varandra har vi en alldels speciell stil. Vi ...

Av Mia - 23 maj 2011 21:50

Mitt i natten till fredag kom min morbror Totte och lilla söta Arwen till oss. Under fredagen anslöt sig Ofelia, Alpina och Lovikka till vårt gäng. Errol och Marlon kom också förbi på en kort fika. Varför denna Lagottoansamling? Jo det har varit den ...

Av Mia - 6 maj 2011 11:15

Hej! Nu ska jag berätta lite om hur det går för mig på agilityn. Förra veckan fick jag inte åka för matte sa att jag var i höglöp så då fick mamma Salma följa med istället. De tränade kontaktfält, att springa på båda sidor om matte och starter. Sal...

Ovido - Quiz & Flashcards