Alla inlägg den 12 januari 2008

Av Mia - 12 januari 2008 18:25

I morse när jag skulle ut och kissa kom denna lilla tjej gåendes på gatan. Matte bjöd henne på godis och kunde ganska snart ta tag i halsbandet. I örat finns ett nummer tatuerat men det ledde tyvärr inte till nån träff på skk. Matte ringde polisen men det kunde inte heller med hjälp av numret hitta henne i nåt register. Det har inte kommit in nån anmälan att en röd-vit drever? tik är saknad av någon. Matte har under dagen ringt polisen ett antal gånger men ännu är det ingen som saknar henne i Skåne, Halland, Blekinge eller Småland. Vår granne har ringt några jägare i trakten men ingen känner till något om denna hund. Inte heller i affären hade man hört talas om någon som saknar sin hund. Vi bor i en liten by med en mataffär där alla vet typ allt om alla.

Hej lilla vän!

 Hon har fått bo i vår grannes hundgård och i eftermiddags fick hon komma in i vår hall. Här hälsar vi på varandra genom gallret.

Såja jag lägger mig här så slipper du känna dig ensam.

 Jannike som vi kallar henne efter dagens namnsdag är en mycket lugn och tillgiven tjej.

 I kväll har Jannike fått åka till ett pensionat och nu håller vi alla tummar och tassar att hon ska få komma hem igen till sin husse eller matte.


Kramis

Salma

Ovido - Quiz & Flashcards