Alla inlägg under juli 2007

Av Mia - 10 juli 2007 22:41

Presenterar här två suddiga bilder på mig.



   

Den första är tagen igår och den andra är från ikväll efter jag blivit klippt.


Så nu är det yttre fixat inför utställningarna. Kvar är bara att få hundskrället att gå snyggt och skärpa till sig, säger matte. Undrar vem hon menar med hundskrället?


SnyggSalma

Av Mia - 10 juli 2007 11:48

Jag blir så busig när husse och matte går och lägger sig. Far upp och ner i sängen, gräver lite i den. Hämtar leksaker och piper med dem. Hur söt som helst är jag och ändå är det ingen som vill leka med mig.


BusSalma

Av Mia - 9 juli 2007 19:51

På morgonarna vill vår lilla människa inte äta sin macka. I bland har jag lyckats sno den när matte vänder ryggen till och då har både jag och Filippa kommit undan. Men idag blixtrade det till i Filippas huvud, hon kom på att hon kunde ju slänga ner mackan till mig. Tack så mycket ! Både jag och Filippa var extremt nöjda. Det var inte matte. Det spelar väl ingen roll vem som äter mackan? Det viktiga är ju att den hamnar i en mage och inte i soporna.


Voff !

Salma

Av Mia - 8 juli 2007 22:23

...är det full fart. På tisdag ska jag till min frissa. På onsdag får jag först besök av Ofelia och sedan kommer brosan Dante. Tjoho vad vi ska busa !!!

På torsdag ska det packas inför utställningen i Tvååker. Vi har inte riktigt bestämt oss om vi ska tälta matte och jag i Tvååker eller om vi ska sova hos släkten i Göteborg. Det blir ju lite åkande fram och tillbaka men ska det regna är det ju inget kul med tält.


Nospuss!

Salmis

Av Mia - 7 juli 2007 22:28

Det är helt fantastiskt vad det kan regna mycket. Skogen är helt förändrad, stigen är full av härlig geggamojja, bäckarna är överfulla och sjön har blivit mycket större.

 På skogsrundan innan idag passade jag på att gegga ner mig i leran och sedan bada i diket. Fattar inte varför matte såg så sur ut för, jag hade ju regnkappan på mig och den skyddar ju mot regn eller hur ?


plask plask !

Salma

Av Mia - 6 juli 2007 20:29

Tro det eller ej men idag har vi haft både sol o bad på jobbet. Sol har vi alltid i källaren där det finns två solarier. Men i dag har vi även kunnat erbjuda bad då hela källaren står i vatten. Det regnar ju här i Skåne eller rättare sagt det vräker ner vatten från himmelen.

 Tro nu inte att jag fick bada i källaren, nej då vattnet var inte fint nog åt mig enligt matte.


plask plask

Salmis

Av Mia - 5 juli 2007 22:17

..klagar över regnet. Men ni slipper i alla fall att kissa och bajsa ute. Tänk er att sitta och uträtta behoven när regndropparna letar sig genom pälsen och rinner längs med ryggraden.


Salmis

Av Mia - 4 juli 2007 21:28

Fy så elak matte jag har. När matte går ner i källaren för att tvätta och hänga tvätt brukar jag tassa med henne ner. I kväll gick hon upp utan att kolla om jag var kvar....Efter en halvtimme var jag tvungen att skälla för jag hittade inte ens upp till dörren så jag kunde krafsa, hon hade släckt lampan. Som tur var hittade husse mig. Dumma dumma matte.


Vofsegull


Ovido - Quiz & Flashcards